Ny daglig leder i bGreen

en mann som smiler

I morges entret jeg Bergen Works sine lokaler for første gang for å lede bGreen framover. Jeg gleder meg skikkelig til å starte arbeidet med å skape grønn områdeutvikling på Vestlandet.

En introduksjon av meg selv er på sin plass. Jeg heter Peter Heimstad, 39 år, fra Bergen og bor i Fyllingsdalen med Karin, Markus (9), Vera (2) og Sanne (2 uker). De siste 8 årene har jeg jobbet fulltid som prosjektutvikler i Naturvernforbundet (og er fremdeles det – men nå 50%). Jeg er utdannet markedsfører med spesialisering innen bedriftsutvikling og har gått på Gründerskolen. 

I Naturvernforbundet har jeg jobbet med utfasing av oljefyring og energieffektivisering i boliger og bygg gjennom prosjektene Oljefri og Energismart. I disse prosjektene har vi samarbeidet med kommuner, fylker, bransjeorganisasjoner, leverandører og håndverkere for å gjøre det enklere for bolig- og byggeiere å gjøre energitiltak.

Ellers har jeg en ganske variert yrkesbakgrunn som basketballspiller, vikarlærer, ordrebehandler, selger, prosjektleder, markedskoordinator og forretningsutvikler. 

Nå ser jeg fram til å bli kjent med medlemmer, styringsgruppe og samarbeidspartnere og andre som er interessert i bGreens arbeid. Jeg kommer til å delta på Entroseminaret i neste uke (22. – 23. oktober), så for de som også skal der, ta gjerne kontakt! Se også under for kontaktdetaljene mine – det er bare å ringe eller sende meg en mail. 

Peter Heimstad

Tel: 922 13 180

Mail: peter@bgreen.no  

Vi tok utfordringen!

I går samlet vi The Dale Oen Experience og YOUEXPLORE næringslivslederne i Bergen, Oslo, Trondheim og Tromsø for et stup inspirert av barnas engasjement For havet og miljøet. Det ble en fantastisk ettermiddag hos Statsraad Lehmkuhl der skoleelever fikk vise noen av sine prosjekter! Tusen takk!!Lik og del og spre det glade budskap👍

Publisert av The Dale Oen Experience Lørdag 23. mars 2019

Video lånt fra The Dale Oen Experience sin facebookside.

Med kuling og sideregn marsjerte vi fredag ettermiddag i regning Vågen.

Fortsett å lese «Vi tok utfordringen!»

Underskrevne intensjonsavtaler

bGreen har vind i seilene, og flere virksomhenter, blant annet fra produktdesign-, fornybar energi- og konsulentbransjen, har vist interesse for vår klyngeidè!


Klikk deg inn for å lese om de svært ulike og utrolig spennende medlemmene som har underskrevet vår intensjonsavtale her:  Medlemmer


 

Vellykket lunsjmøte!

På en solskinnsdag i mai viste viljen og interessen seg tydelig tilstede da bGreen avholdt lunsjmøte i Skostredet. På plass var representanter fra fag- og forsknings-instanser, små og store, så vel som yngre og eldre virksomheter og bedrifter, innovasjonshuber, studenter og representanter fra kommunen.

Entusiasmen over den nyopprettede klyngen var stor, og det kom frem flere gode spørsmål og innspill. Den første bedriften til å signere intensjonsavtale var Solbære!  

Sjekk ut de andre som er kommet til her.

bGreen – Ny grønn næringsklynge i Bergen

bGreen er i prosjektfasen og jobber med å identifisere retning på klyngen. Vi jobber med å identifisere potensielle medlemmer, samarbeidspartnere og industripartnere som kan være med klyngen videre i etableringsfasen.

Greenstat AS leder forprosjektet med støtte i fra Bergen Kommune og Hordaland Fylkeskommune. Etableringen av klyngen er en del av den grønne strategien til Bergen Kommune. Klyngen har som formål å etablere nettverk som bidrar til grønn vekst og grønne arbeidsplasser i regionen.