bGreens første prosjekter

Det har gått to (!) år siden forrige innlegg, men det har skjedd mye i bGreen på den tiden. Aller viktigst: vi har levert våre første prosjekter sammen med våre samarbeidspartnere. Dette var en sentral milepæl for oss som fersk organisasjon, og nå er vi endelig der.

Våre to første prosjekter «Utslippsfri grønn led fra Bergen til Bjørnafjorden» og «Kartlegging av gassforbrukere i Bergen» er begge utført for Bergen kommune gjennom Miljødirektoratets støtteordning Klimasats. Prosjektene har vært tverrfaglige, og gjennomført sammen med Knowit, Sweco, Entro og Rå Design Studio, mens Klimapartnere Vestland, Bjørnafjorden kommune, Kongelig Norsk Båtforbund – Region Vest og Neptun Båtforening har vært sentrale samarbeidspartnere.

Disse to forprosjektene skal ikke bli liggende i en skuff, så vi har allerede utviklet to nye prosjekter som følger opp funnene fra «Utslippsfri grønn led fra Bergen til Bjørnafjorden» og har ambisjoner om det samme for «Kartlegging av gassforbrukere i Bergen»

bGreen styres av klima- og bærekraftsmål, så det er helt essensielt at våre prosjekter fører oss nærmere nullutslippssamfunnet. De to første gjør det, men mest fordi de baner vei for hovedprosjektene vi planlegger nå. Mer om det senere!

Ta gjerne en titt på rapportene under, og kontakt oss med innspill, spørsmål eller ideer til nye prosjekter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *