Ny daglig leder i bGreen

I morges entret jeg Bergen Works sine lokaler for første gang for å lede bGreen framover. Jeg gleder meg skikkelig til å starte arbeidet med å skape grønn områdeutvikling på Vestlandet.

En introduksjon av meg selv er på sin plass. Jeg heter Peter Heimstad, 39 år, fra Bergen og bor i Fyllingsdalen med Karin, Markus (9), Vera (2) og Sanne (2 uker). De siste 8 årene har jeg jobbet fulltid som prosjektutvikler i Naturvernforbundet (og er fremdeles det – men nå 50%). Jeg er utdannet markedsfører med spesialisering innen bedriftsutvikling og har gått på Gründerskolen. 

I Naturvernforbundet har jeg jobbet med utfasing av oljefyring og energieffektivisering i boliger og bygg gjennom prosjektene Oljefri og Energismart. I disse prosjektene har vi samarbeidet med kommuner, fylker, bransjeorganisasjoner, leverandører og håndverkere for å gjøre det enklere for bolig- og byggeiere å gjøre energitiltak.

Ellers har jeg en ganske variert yrkesbakgrunn som basketballspiller, vikarlærer, ordrebehandler, selger, prosjektleder, markedskoordinator og forretningsutvikler. 

Nå ser jeg fram til å bli kjent med medlemmer, styringsgruppe og samarbeidspartnere og andre som er interessert i bGreens arbeid. Jeg kommer til å delta på Entroseminaret i neste uke (22. – 23. oktober), så for de som også skal der, ta gjerne kontakt! Se også under for kontaktdetaljene mine – det er bare å ringe eller sende meg en mail. 

Peter Heimstad

Tel: 922 13 180

Mail: peter@bgreen.no  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *