Vi tok utfordringen!

I går samlet vi The Dale Oen Experience og YOUEXPLORE næringslivslederne i Bergen, Oslo, Trondheim og Tromsø for et stup inspirert av barnas engasjement For havet og miljøet. Det ble en fantastisk ettermiddag hos Statsraad Lehmkuhl der skoleelever fikk vise noen av sine prosjekter! Tusen takk!!Lik og del og spre det glade budskap👍

Publisert av The Dale Oen Experience Lørdag 23. mars 2019

Video lånt fra The Dale Oen Experience sin facebookside.

Med kuling og sideregn marsjerte vi fredag ettermiddag i regning Vågen.

Prosjektleder Annika og styreleder Hilde hadde tatt utfordringen: selvsagt ville vi være med på å symbolisere handling og støtte de unges klimastreik ved å hoppe i Vågen!

Utfordringen ble igangsatt av leder for næringslivets klimanettverk Norge 203040, Bjørn Kjærand Haugland, da han stupte i Oslofjorden etter utfordring fra Passion for Ocean. Robin Dale Oen plukket så opp en «call-for-action» fra konserndirektør i SPV, Jan Erik Kjerpeseth, om å samle næringslivledere i Bergen for et felles hopp, og tok regien på en after-work badesession! #handlekraft

Etter stupet var unnagjort ventet varm toddy, småpreik og flotte pitcher fra ulike aktører. Vi hørte blandt annet om Statsraaden som snart blir elektrisk, om Bergen Havn sine landstrømplaner, og ikke minst fra den yngre garde: representanter fra skolestreiken, unge oppfinnere og studententreprenører. Beskjeden var klar og tydelig: dere burde gjøre mer – nå.

Alt i alt en givende og frisk start på helgen – vi hyller handlekraftsfokuset og at vi alle må bli enda bedre på å «walk the talk»!

NRK hadde som en av flere medier snappet opp hendelsen og skrev noen ord om stuntet her!

To veldig happy (og litt kry) damer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *