HVA JOBBER VI MED NÅ?

Hepp! Vi er superglade for å nå kunne komme med en gøyal oppdatering her på hjemmesiden vår.  Den siste tiden kan se ut til å ha vært rolig, men ikke la deg lure – her har det skjedd ting!

4.oktober avholdt vi en hjernedugnad i Bergen Kommune sin Innolab. Invitert var håndplukkede ildsjeler som brenner for et yrende grønt og utviklende næringsliv i regionen vår! I etterkant har dette møtet blitt (i all ydmykhet) en aldri så liten snakkis…

Noe av grunnen til dette ble et så konstruktivt møte, var at vi hadde en tydelig og effektiv struktur – all honnør til gjennomfører Kjersti Eiken Haukeland! Det var også klart for deltakerne hvilke spørsmål vi skulle diskutere og hvorfor, og at de delte et felles engasjement. Dette var helt tydelig, og kunne glidd rett inn som et glimrende eksempel i en organisasjonspsykologisk lærebok.

Klikk her for å lese hva Innolab skriver om oss!

Tilstede var ildsjeler som til vanlig jobber i blandt annet BKK, Sweco, BIR, Netlife, Bergnes Næringsråd, for å nevne noen. Vi hadde også med oss folk fra Universitetet i Bergen, fra kommunen og Mohnsenteret, i tillegg til studenter fra Innovasjon og Ledelse ved HVL. Det sier seg selv at alle de ulike perspektivene ga opphav til en fruktbar workshop.

I etterkant av møtet har prosjektleder bearbeidet alle ideer og forslag nøye og forsøkt å finne fellestrekk. Dette har resultert i en handlingsplan for bGreen og en veiviser for videre arbeid. Vi er også svært fornøyde med å ha satt ned en styringsgruppe bestående av et strålende utvalg av 7 engasjerte mennesker fra hjernedugnaden, alle med ulike bakgrunner!


Styringsgruppa består av:
Annika Rødeseike – prosjektleder i bGreen
Hilde Holdhus – styreleder i bGreen
Birgitta Ralston – Ralston & Bau
Yngve Aabø – Aabø Consulting
Mathias Pedersen – Entro
Andreas Grimen/Are Børjesson – Bergen Kommune
Hanne Wetland – Netlife 
Anne-Kathrine Torvund – Klimapartner Hordaland 
Ørjan Aal – Sweco 
Herlug Louise Fyhn – DnB

Her kan du se konturen av hva vi skal jobbe med fremover! 

 


Under kan du se engasjementet fra hjernedugnaden i Innolab!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *