Innovasjonsfestivalen NuWave

Tirsdag og onsdag 18. og 19.september gikk NuWave av staben i Grieghallen. To fullstappa dager med mye godt innhold, generelt sett med et mer eller mindre sterkt grønt fokus – noe vi liker!

NuWave ble arrangert for å eksperimentere med effekten av en møteplass uten for satte rammer. Her var det alt fra sofagrupper, operasanger, god kaffe, nerder, idealister, forretningsutviklere, pitchere, store navn, uoppdagede navn, og mye mye mer. Alt i alt en veldig flott arena å være på for en næringsklynge som enda er åpen for retning og posisjon.

bGreen hadde, på sin stand i det grønne hjørnet, mange gode samtaler med potensielle medlemmer, mottok råd og spørsmål til klynga og ikke minst sparket fra oss (synes vi) en ganske god pitch på scenen! Ekstra kjekt var det å dele stand med våre medlemmer Podbike, Greensight og Greenstat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *